Udah penuh…

Nampaknya blog free saya ni dah penuh… tak dapat lagi anak upload foto. Insyaallah saya dalam proses untuk upgred blog ini. maaf pada teman-teman atas segala kesulitan ini.

4 Responses to “Udah penuh…”

  1. MAHAGURU58 Says:

    Assalamualaikum Cikgu.Sila daftar diri di http://www.postimage.org, sebuah portal 'image hosting percuma'. Sebelum memuatnaik gambar2 kesana, sila 'compress'kan imej2 yang Cikgu hendak memuatnaikkan ke blog Cikgu terlebih dahulu menggunakan Microsoft Picture Manager dan 'save'kan ia didalam fail baru.Kemudian daftar masuk ke akaun percuma Cikgu di http://www.postimage.org menggunakan fail2 imej yg telah di'compress'kan saiznya.Portal ini tak ada tarikh luput simpanan gambar2 kita seperti Photobucket, Uploadingit.com dsbnya.Flickr pun ada had simpanan sama seperti akaun Blogger.com atau Picasa.Saya dah serik menggunakan perkhidmatan2 tersebut di atas. Sakit hati saya bila tengok banyak artikel2 lama saya dah tak ada gambar2 yg dimuatnaik menggunakan perkhidmatan2 tsb kerana gambar2 saya itu telah dipadamkan perkhidmatan2 itu bila diri terlupa nak log in sekurang2nya sekali sebulan!Saya mengesyorkan Postimage.org kerna ia tak memerlukan semua itu dan gambar2 kita selamat didalam simpanannya.

  2. Mohd Nasir Says:

    Terima kasih sahabat.

  3. Unknown Says:

    Salam,Ingin mencari tukang cincin sekitar area selangor/kl yg mempunyai workshop sendiri.

  4. Mohd Nasir Hassan Says:

    saya tiada maklumat, mungkin sahabat-sahabat lain boleh membantu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: